liljanne koti logo

Ala-Harran Tila

Ala-Harra-029Ala-Harran tila on Liljanne-koti Oy:n omistuksessa oleva erämökki n. 10km päässä Mertokarin yksiköstä. Tila sijaitsee Ohtolassa, Rintamäentien varressa. Hyvän tieyhteyden päässä. Lähimpään kauppaan on Ala-Harrasta matkaa n.10km.

Tilaa voi vuokrata sekä ulkopuoliset- että Liljanne-koti Oy:n työntekijät tämän palvelun kautta.

Tila on hyvin vaatimaton; sähköt on, mutta kunnallistekniikkaa (vesi ja viemäröinti) mökillä ei ole. Tilalla on mökki n.50m2 (5makuupaikkaa), aitta (3 makuupaikkaa), rantasauna ja vanhanaikainen riihi joka toimii varastona ja ulkohuussi. Järvestä saadaan saunamökkiin kylpemisvesi. Juomavesi voidaan hakea kanistereilla vesipisteistä (Mertokarin yksikkö tai kauppa).

Tila sijaitsee rauhallisella ja maastoltaan vaihtelevalla paikalla. Tila ei sovellu liikuntarajoitteiselle. Lähellä sijaitsee hyvät marjastus- ja kalastusmahdollisuudet. Rannassa on vene ja laituri.

Tila toimii Mertokarin yksikön asukkaiden ja työntekijöiden virkistys-, vapaa-ajan ja muun toiminnan paikkana. Tilalla järjestetään yhteisiä tapahtumia ja asukkaittemme omahoitajat voivat tavata omaisia ja asukkaita tilalla kiireettömästi.

Tila käsittää 1,5ha maa-alan. Hevosten laitumena toimii kesäisin 1ha mökin välittömässä läheisyydessä. Maasto ratsastukseen on mahdollisuutta, mikäli kyseessä on kokenut ratsastaja. Maastoratsastusta voi tilata kirjoittamalla viestikenttään asiasta, teihin ollaan asian suhteen myöhemmin yhteydessä.

Ennen kuin voit varata Ala-Harran tilan käyttöösi, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Mikäli sinulla on vanhat käyttäjätunnukset, voit käyttää voimassa olevia tunnuksiasi. Tilaus lähtee sähköpostiin sihteerillemme, joka vahvistaa varauksen arkisin klo 8-16 sähköpostiinne. Varausta et voi jättää punapohjaisiin, jo varattuihin ajankohtiin.

Ala-Harran tilan vuokraus hinnat ovat seuraavat:

1.10-31.3 välisenä aikana vuorokausihinta on 20e/vuorokausi

1.4-30.9. välisenä aikana vuorokausihinta on 40e/vuorokausi

Ala-Harran tilan vuokra maksetaan tilille etukäteen ja avaimet annetaan kuittia vastaan (e. tulosta tosite esim. maksetusta laskusta).

Tervetuloa Ala-Harraan, luonnon helmaan nauttimaan!