Asumispalvelu - Alavuden yksikkö

Alavuden yksikkö tuottaa vanhusten asumispalvelua. Alavudella asuu 13 asukasta, joiden toimintakyky ei riitä kotona asumiseen. Yksikön toiminta-ajatuksena on tarjota vanhuksille kodinomainen paikka asua.

Asukas on meille timantti, jota me kuuntelemme toimintaa suunnitellessamme. Meillä on käytössä asukkaille henkilökohtainen hoiva/kuntoutus ja/tai tukisuunnitelmat, viikko- ja päiväohjelmat ja yksilöity henkilökohtainen lääkehoitosuunnitelma. Meille on tärketä asukkaan kokonaisvaltainen terveyden- ja sairaanhoito ja me pidämme siitä huolta sekä kunnallista- että yksityistahon lääkäreitä konsultoimalla ja järjestämällä mm. yksityislääkäri käyntejä.

Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone ja yhteisiä tiloja, joita on mm. sauna, pesuhuone, vessat, olohuone ja paljon valoisaa käytävätilaa.

Asukkaita hoidetaan 2 vuorossa: aamuvuoro 7-15 ja iltavuoro 14.45-21. Vuorossa on vastuuvuorolainen, jolla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto: Lähihoitaja. Häntä avustaa hoitoapulainen, jolla voi olla esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto.

Hoivayksikössä käy paljon vierailijoita ja he ovat meille tervetulleita koska tahansa. Aamu- ja ilta perushoitotyöt ajoittuvat ajankohtiin 7-9 ja 20-21. Meillä voidaan ottaa vastaan opiskeliljoita ja toteuttaa heidän opintoihinsa liittyviä ammattitutkintojen harjoitteluita ja näyttöjä. Opiskelijat ja oppilaitokset voivat olla yhteydessä joko yksikköön suoraa tai vastuuhoitaja Maija Marttilaan.

Asukkaiden kuntoon tai yksikön päivittäiseen toimintaan liittyvät asiat hoidetaan työvuoroittain puhelin numerossa 0405361836. Yksikön esimiehenä toimii Lähihoitaja Henna Kottari.

 

Vapautuneita/vapautuvia asukaspaikkoja ja muita yksikön toimintaan liittyviä asioita voi kysyä arkisin 9-16 yksikön vastuuhoitaja Geronomi AMK Maija Marttilalta puh.nrosta 0405609305 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

 

  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next